Wie zijn Jut & Juul?

 

Wij zijn Annemarie en Renske Vendrig. Sinds februari 2020 hebben wij de winkel Jut & Juul in Schoonoord. Hieronder stellen we ons kort voor:

Mijn naam is Annemarie Vendrig en ik woon in Odoornerveen. Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Ik heb jaren als kapster gewerkt, maar altijd een passie voor wonen gehad. Nadat wij vanuit de Betuwe naar het mooie Drenthe verhuisd zijn, ben ik begonnen met een webshop in woonaccessoires en gifts. Dit is de start geweest van Jut & Juul. Na een jaar is de webshop uitgebreid met een winkeltje in onze boerderij. Vanaf 2020 hebben mijn dochter Renske en ik de kans gekregen om in Schoonoord samen te gaan werken in onze winkel Jut & Juul wonen, lifestyle & bloemen  Een droom van ons beide die we nu waarmaken!

Ik ben Renske Vendrig en ben afgestudeerd bloemist. Ik heb de opleiding manager bloem, groen en styling gedaan en ervaring opgedaan bij verschillende bloemisterijen. Mijn droom was altijd al om samen met mijn moeder een eigen winkel te beginnen.

 

 Onze droom is uitgekomen!